Guncity er en del af BilligLeg
HURTIG LEVERING Vi levere på 1 - 2 hverdage
STOR FYSISK BUTIK Kig ind og sig hej!
STORT UDVALG Vi har over 3000 produkter
SIKKER BETALING Køb med sikkerhed
BILLIGE PRISER Så alle har råd!

Problemer med betalinger?

Oplever du udfordringer med online betalinger?
Efter d 4/1-2021 er det blevet et krav at man skal godkende alle betalinger. Dette sker for at beskytte dig som kortholder mod misbrug af dit kort. Det hedder to-faktor godkendelse og er et krav fra EU.

Hvad er to-factor godkendelse?
Det betyder at du fremover skal godkende dine betalinger på nettet med enten NemID eller en SMS-kode (to-faktor-godkendelse). Når en betaling skal godkendes med to sikkerhedsfaktorer, giver det endnu større sikkerhed og identifikation ved onlinebetalinger. På denne måde gøres det sværere for IT-kriminelle at misbruge betalingskort. Du kan også vælge at benytte din mobile pay app på din telefon, denne er på forhånd godkendt med dit nemID og er lige til at bruge.

Jeg har ikke en smart phone og har heller ikke NemID appen på min telefon hvad gør jeg så?
Så skal du tilknytte dit betalingskort til din telefon, og på den måde modtager du en sms hver gang du ønsker at handle online. Det eneste du skal gøre er at følge dette link her "Registrer dit kort til online handel her" Du vil blive guidet til nets og her kan du tilknytte dit betalings kort. Så er det fremover opsat til online handel.

 

Vi har også en guide som er meget udførlig og let at arbejde med - se her

Oplever du stadig problemer, så tag endelig fat i os på info@legbilligt.dk eller telefon 25535595

!-- Start ProfitMetrics --> ,